Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Předprodej vstupenek a merche

23. 05. 2024

Vstup na Povaleč není zdarma, výši vstupného ale necháváme na vás. Základní doporučené vstupné letos činí 950 Kč. Za příspěvek alespoň v této výši obdržíte na vstupu do areálu památeční textilní pásku. Pokud se rozhodnete přispět více, získáte další bonusy. Za příspěvek 1200 Kč a více na vás čeká jedna pivenka a vstup na zámek zdarma, za příspěvek 1750 Kč a více dostanete tři pivenky, sprchy zdarma a vstup na zámek zdarma. Královská povalečská páska je opět za 3000 Kč – včetně tří pivenek, sprch zdarma a vstupu na zámku.  Více informací, včetně případných otázek k předprodeji naleznete ZDE. Předprodej probíhá buď na našich stránkách = oodkaz pprosim nebo přes platformu goout -again prosim o odkaz neumim to vkladat hezky.

 

Vstupenky půjde koupit i na místě. Tak proč nakupovat v předprodeji?

 

Jako každý festival, který přežil Covid i začátek nedaleké války nevíme, co bude. Předprodej nám dává jistotu a naději nejen pro ročník současný ale i pro ročníky nadcházející. Jistota příjezdu lidí snižuje vidinu možné ztráty a zlepšuje náladu v týmu! Navíc každý, kdo si vstupenku koupí v předprodeji, dosatne jako bonus pivenku a může si objednat triko z letošního povalečského merche a mít tak jistotu, že na infostánku nenarazí jen na ztráty a nálezy. Cena trička je ??? Kč.

 

Povaleč triko si lze vybrat z následujících motivů. Už tradičně bude všechen textil z certifikované biobavlny. Kromě toho budou na místě k dostání novinky v podobě mikin nebo překvapení ve spolupráci s https://www.vobal.eu/ (vo.bal)