Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Buskerstage aneb kde si odpočinout po náročné noci?!

23. 07. 2019

Websters dictionary defines a stage as 
(1): a raised platform
(2): the part of a theater on which the acting takes place and which often includes the wings

To přesně BuskerStage není. Busker má netradiční stage, která se skládá z koberce o rozměrech málometrů čtverečních a mikrofonu. Umělci, kteří na něm vystupují, za performanci nedostanou skoro nic, a proto (tak jako můžete přispět buskerům na Václaváku do klobouku) je na vás, jestli si z Povalče odvezou i něco jiného než kocovinu.

Takže až se budete chtít během dne schovat před haldou lidí, kteří rozjíždějí moshpit na nějaké jiné stagei, Busker je to správné místo. Budou se tam střídat autorská čtení, akustická vystoupení a Možná přijde i kouzelník. Večer vždy završí DJ, který vás připraví na pořádnou povalečskou noc. Zároveň se nemusíte bát, že ji nestihnete, protože BuskerStage končí s celou zahradou a se začátkem nočního klidu.

Přijďte nasát Vůni borovic, odbýt si dopolední vyučování v DJ School, poslechnout si Čtení tajemností, ochutnat M&M, zažít Životaje pouličních nocí a nejsme veganský festival, takže Láska z masa. A nezapomeňte, že BuskerStage stále trhá rekordy v kategorii The most naked man

A další… (z těch bohužel nejdou udělat úžasný puns)

Bude to bengr. Bude to busker.