Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Poslední jména kapel jsou na světě!

06. 07. 2017

Za měsíc už se uvidíme přímo ve Valči, ale tady máte ještě pár posledních skvělých povalečských jmen.


VT Marvin

Legendární pražská punková kapela opět na Povalči! I přes svůj pokročilý věk mají tihle fotříci energie na rozdávání, což dokazují na každém koncertě, kdek veliké radosti svých věrných fanoušků zaznívají především hity z prvních tří desek. Jejich tempo je zběsilé a texty vražedně zábavné - však uvidíte sami.

BANDZONE
FACEBOOK

Horrible Creatures

Tahle kapela je jen pro silné nátury. Poctivý a nekompromisní thrash-death z Karlových Varů, koberce dvoukopákových bicích, kytary ostré a rychlé jak motorová pila a zpěv z pekel. Horrible Creatures uzavírají festivalový program Céčka a jestli v tu chvíli pódium včetně aparátu a hudebníků neexploduje, tak asi jen díky dobrým silám ochraňujícím již 12 let celý Povaleč. Přijďte vyřvat své nadšení, touhy a zážitky z celého festivalu, v tomhle kotli se může všechno!


Shtuby (ISR)

Izraelský disko experimentátor, jehož pozoruhodnou vlastností je nekonečné množství energie. Jak už to tak bývá, v civilu tichý a příjemný týpek se po navlečení do svého ikonického červeného oblečku a nastoupení na pódium stane nezastavitelným živlem. Českou republiku navštívil za poslední rok třikrát a každý koncert se přetavil v párty, na kterou se nezapomíná. Elektronické podklady, živé nástroje (theremin, elektrický klarinet, bubnové pady) a rudý mimozemšťan, kterému je každé pódium malé. V sobotu po setmění na Céčku.


Nikola Tesla

Rock'n'roll! Tahle kapela je Povaleč v kostce. Trochu alternativa, trochu nářez, hodně nadšení a hodně energie. Nikola Tesla na sebe bere zodpovědnou úlohu rozjížděče párty a nastartuje svůj poctivý rock'n'rollový stroj již ve čtvrtek po osmé hodině na Pubstage. Jestli přemýšlíte, kde si dát prvního panáka letošního Povaleče, tak tohle je to pravé místo a čas!

BANDZONE

Alternativa šmrnclá jazzrockem a funky. Výrazné texty spojující se s muzikou v jeden koherentní proud. Trochu -123 minut, trochu Buty. Může být větší kompliment?
Oni jsou další z kapel, které jsou pro Povaleč typické a přece svým výrazem zcela jedinečné. Barevné hudební a lyrické proudy se z jejich nástrojů a hrdel začnou linout v sobotu po poledni na Áčku.

BANDZONE
FACEBOOK

Hadem pro mého Munga

Povaleč má rád místní kapely. Obzvlášť ty dobrý! Trojice skrývající se za zvláštním názvem Hadem pro mého Munga hraje tak intenzivní hudbu, že se raději vůbec nezaobírá zpěvem. A to vůbec nevadí, protože jejich zvukomalebné a prostor bortící stoner-postrockové kytarové opusy jsou dostatečně vypovídající samy o sobě. O čem? Přijďte si poslechnout.