Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Divadlo bude!

22. 07. 2021

Je nad slunce jasný, že i divadlo se letos na Povalči bude servírovat, takže tu je malá ochutnávka - doufáme, že si z nabídky každej z vás vybere alespoň jeden kousek:

Jednou z dobrej zpráv je, že se po delší době opět otevře prostor Letohrádku – skupina Tabula Rasa do něj připraví speciální verzi své laboratoře CERN, která v průběhu dne dokáže příjemně ukolíbat a večer naopak nakopnout na zbytek noci. Instalace vzájemně reagujících objektů, světla a elektronické hudby bude přístupná během celého festivalu a oba večery zakončí live setem.

Během dne můžete v zámecké zahradě natrefit na klaunské duo tYhle /třeba zrovna když budou skákat z houpačky do jezírka/ a nebo zjistit jak dopadla nejnovější Mise OMEGA nadějné akrobatické dvojice s přítulným názvem Koťátko zkázy.

K odpolednímu střízlivění dopomůže oblíbená improvizační smršť od divadelních profíků, kde nic není předem jistý a každá chyba je dárek. Protože 20 000 židů pod mořem i 11:55 dokážou pobavit v jakémkoliv stavu.

Se soumrakem se rozsvítí i divadelní scéna na zámku. Současný autorský divadlo bez příkras přivezou tentokrát Depresivní děti toužících po penězích a A studio Rubín. Ideální když si budete chtít na chvíli odpočinout od hlasitejch decibelů!
A kdybyste náhodou hledali čím začít, stavte se ve čtvrtek po setmění v zámecký zahradě - první festivalou noc tam pokřtí taneční soubor Patašpička s živou kapelou, ohněm a zpěvem.