Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Lístky na PovalečBus nyní v prodeji!

15. 07. 2016

Povaleč se neúprosně blíží a s ním začíná být aktuální i otázka, jak se do Valče a z Valče vůbec dostat. Ideálním řešením je, jako každý rok, POVALEČBUS.

Jestli vám letos konečně rodiče půjčili na fesťák káru, a vy se chystáte Povaleč zodpovědně přečkat na malinovce, je to samozřejmě krásný a o cestě do Valče si můžete přečíst na našich stránkách nebo si prostě v Google maps najít obec Valeč. Chcete-li ale skloubit jedinečný zážitek prvního seznamování a utužování vztahů ještě před festivalem s naprostou volností dát si pivo klidně ještě v neděli v deset dopoledne, využijte PovalečBus! Ten vyjíždí z Prahy z Kulturního centra Klubovna a ve Valči vás vyhodí přímo u hlavního vchodu. Takže žádný vopruzy s parkováním, můžete rovnou vyrazit do víru dění. Navíc je cena lidových 150 korun, tedy v případě, že zvednete zadek a lístek si koupíte buď ve výše zmíněné Klubovně nebo v Containallu na Malé Straně. Lístky si jde ale když tak i zarezervovat a zaplatit až při nástupu, jsou ovšem o něco dražší. 

Vyjíždět se bude ve čtvrtek 4.8. ve 14:00 a pak v 18:00, další autobus se bude vypravovat v pátek 5.8. v 17:00. Zpátky do Prahy autobusy pojedou v neděli 7.8. v 11:00 a v 15:00 - pokud ještě nevíte, jak to s vaším nedělním odjezdem bude vypadat, nevadí - lístky budou k zakoupení přímo na místě v INFO stánku. 

Kompletní informace zde