Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

PovalečBus: Naplánujte si cestu na Povaleč

22. 07. 2014

Auta smrdí a vejde se tam málo lidí. PovalečBusy sice taky jezdí na naftu, ale my vám stejně dokážeme, že jsou ideální volbou, jak se na Povaleč dostat.

Znáte to. V pondělí se probudíte a zjistíte, že na vaši milovanou Škodu Fabii, na kterou jste si nalepili bakelitový spoiler, někdo naskládal balíky slámy. A co víc - svojí káru jste na víkend přestavěli na stage a celou noc jste procítěně degustovali instrumentální onanie Kurta při zpěvu staré folkovky Where did you sleep last night, pak jste pustili sympatické blondýně vaši nejoblíbenější pecku z dětství Kids aren't alright, aby vám pak ona pustila American Idiot.  Když se probudíte, spí na zadním sedadle úplně jiná bytost, co by Green Day ani neposlouchala. Klíče jsou taky bůhvíkde a baterka je už dobrá leda tak k podepření předního kola, se kterým si někdo v noci vyřizoval účty pomocí svého opinelu..

Tak a teď vážně: Čím pojedete? Zkuste Povalečbus!

Cena je letos 150 kč v předprodeji a 170 kč před nástupem na místě. Využijte předprodeje - ať máte místo jisté a my víme, kolik autubusů pro vás pošleme. Lístky můžete s předstihem koupit buď v Klubovně, nebo v Containallu.

Informace o přesných časech, prodejních místech a rezervační formulář naleznete v sekci PovalečBus.