Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Předprodej merche a vstupenek

25. 05. 2023

Povaleč bez plotů už je naštěstí zase klasika, s předprodejem se ale pořád sžíváme. Letos bude a znovu bude i s lákavou možností předobjednat si Povaleč Merch!

Vstup na Povaleč není zdarma, výši vstupného ale necháváme na vás. Základní doporučené vstupné letos činí 800 Kč. Za příspěvek alespoň v této výši obdržíte na vstupu do areálu památeční textilní pásku. Pokud se rozhodnete přispět více, dostanete od nás za odměnu navíc další bonusy. Za příspěvek 1000 Kč a více na vás čeká jedna pivenka a vstup na zámek zdarma, za příspěvek 1500 Kč a více dostanete tři pivenky, sprchy zdarma a vstup na zámek zdarma. Více informací, včetně případných otázek k předprodeji naleznete ZDE. Předprodej probíhá výhradně přes platformu BOOM.

Vstupenky půjde samozřejmě koupit i na místě. Tak proč nakupovat v předprodeji?

Jako každý festival, který přežil Covid i začátek nedaleké války nevíme, co bude. Předprodej nám dává jistotu a naději nejen pro ročník současný ale i pro ročníky nadcházející. Jistota příjezdu lidí snižuje vidinu možné ztráty a zlepšuje náladu v celém týmu! Kromě toho si každý, kdo si vstupenku koupí v předprodeji, může objednat triko z letošního povalečského merche a mít tak jistotu, že na infostánku nenarazí jen na ztráty a nálezy.

Povaleč triko si můžete vybrat z následujících dvou motivů (budou dostupné ve dvou různých kombinacích). Po zaplacení varianty vstupenky s tričkem (tato možnost je v předprodeji uvedena jako zvláštní typ vstupenky) vám bude během několika dní zaslán formulář, kde si budete moct vybrat střih a barvu o kterou máte zájem. Už tradičně bude všechen textil z certifikované biobavlny. Kromě toho bude na místě k dostání upcyklovaný merch z bannerů a pásek z předchozích ročníků. To ale zase příště.

Zde několik variant k nahlédnutí, pro lepší rozlišení klikněte na samotný obrázek!


TISK-OVCE-TRIKO-modra TISK-VCELA-RUZOVA-BILA TISK-VCELA-TRIKO-BILA