Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

15. ročník Povalče bude!

02. 06. 2021

S velkou radostí oznamujeme všem příznivcům Povalče, že po několikaměsíčním monitorování  covidové situace a očekávaných plánů rozvolňování jsme dospěli k rozhodnutí, že 15. ročník Povalče se letos v termínu 5. - 7. 8. 2021 uskuteční, a to pro 2 500 návštěvníků. 

Aby to ale bylo možné, musíme spoustu věcí udělat jinak, než jak jsme byli zvyklí a jak jsme my i vy Povaleč v posledních patnácti letech znali. Věříme ale, že tuto proměnu pochopíte, a že ji stejně jako my budete brát jako nutnou adaptaci v době, která velkým kulturním akcím příliš nepřeje.
Areál Povalče tak letos bude muset být oplocen, abychom byli schopni kontrolovat počet návštěvníků - bez plotů to letos bohužel opravdu nepůjde. Podmínkou pro vstup do areálu pak bude splnění jedné z podmínek T-N-O (test-nemoc-očkování).

Ze stejného důvodu nebude možné koupit si lístek na festival klasicky až na místě - všechny vstupenky budou k prodeji pouze online, a to v několika vlnách, tak, abychom byli schopni reagovat na aktuální epidemickou situaci. První vlna předprodeje bude spuštěna v polovině června. Více informací o předprodeji jž brzy!

Vzhledem k výraznému poklesu návštěvníků a naopak navýšení nákladů na zabezpečení areálu a celkový servis jsme stanovili výši základního vstupného na 650 Kč.* Navazujeme však na původní systém odlišných pásek se vstupným v různé výši, které vám opět nabídnou i nějaké bonusy za příspěvek nad rámec základního vstupného. Kromě základní vstupenky si tak budete moct zvolit vstupenku za 900 Kč či mecenášskou vstupenku za 1 500 Kč. Budou sprchy, pivenky a možná i kolo štěstí! 

Na webu www.povalec.cz, Instagramu @festival_povalec, facebookové události https://fb.me/e/2smkG9tjs i facebookové stránce budeme v příštích dvou měsících informovat o všech podstatných změnách a skutečnostech, které letos potřebujete znát.

V každém případě doufáme, že máte alespoň takovou radost jako my - poslední rok byl i pro nás jakožto povalečský tým poměrně náročný, o to víc se ale na letošení srpen těšíme. Kultura žije!