Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

#KAMERAMANSKÁ VÝZVA!

26. 07. 2019

Chcete se stát součástí unikátního dokumentu, který vzniká k příležitosti 15. výročí Povalče příští rok? Letos se nám nabídl tým lidí natočit ucelený dokument, který se Povaleč pokusí představit z různých úhlů pohledu. Ukáže náš festival i z organizační stránky, shromáždí natočená videa z minulých let a zaznamená, co Povaleč byl a je.

Nedílnou součástí filmu bude i pohled samotných návštěvníků. V rámci toho hledáme několik lidí, kteří by byli ochotni stát se protagonisty tohoto dokumentu a podíleli se na něm také svým vlastním materiálem. Hledáme dvojice nebo skupiny kamarádů, kteří by se během festivalu v různých situacích a na různých místech navzájem natáčeli (například cesta PovalečBusem, účast na jednotlivých bodech programu, stavění stanu apod.) a zaznamenali tak celý povalečský fenomén.

Pokud máte zájem, sepište pár vět o sobě a o svých kamarádech (včetně kontaktních informací), které vás detailněji představí a nastíní, proč byste se v dokumentu měli objevit právě vy! To nám prosím pošlete buď na Facebooku nebo na mail johankolinsky@gmail.com.

V případě, že nás váš příspěvek zaujme, ozveme se vám a domluvíme se na způsobu naší vzájemné spolupráce. Předem děkujeme za zájem a těšíme se, s čím přijdete!