Povaleč na Facebooku Povaleč na Twitteru Povaleč na Instagramu Povaleč na Nyxu

Pondělní povalečské menu. Je libo Prago Union či MC Gey?

22. 05. 2017

Další kapely, co letos přijedou do Valče: Prago Union, N’toko, Mc Gey, Saysomething.cz a Kosmický Žirafáč.

PRAGO UNION

Do třetice všeho dobrého? Prago naštěstí nemusí nic napravovat, svoje dnes již legendární zpoždění před sedmi lety nám už jednou nahradili. Kato a Dj Maro přijedou do Valče znovu a vezou s sebou nové tracky ze skvělého alba s paradoxním názvem Smrt žije. Kato už se od té doby stal tátou, ale nic to nezměnilo na hravosti a nápaditosti jeho textů, spíše naopak. Verbální atentát nás čeká určitě i tentokrát.

FACEBOOK
WEB
YOUTUBE


N’TOKO

No, dneska je to trochu rapové okénko a chybí nám tu jedna věc... čistokrevnej underground podtrhnutej sociálními tématy a propracovanou lyrikou. Co víc k tomu říci? N’toko je jeden z letošních zahraničních hostů, přijede k nám až ze Slovinska, ale není to poprvé a určitě ne naposled. Jak si Povaleč oblíbil jeho, tak on si oblíbil povalečské Céčko. Pokud vás zajímá nápaditý rap... neminout!

FACEBOOK
YOUTUBE
WEB


MC GEY

"No už bylo na čase!" Říkali nám někteří, když z povalečských kruhů "leakla" informace, že letos Valeč nemine ani MC Gey. Však my jsme si počkali a nutno říct, že to určitě bude stát za to. Deska z minulého roku, která se příznačně jmenuje Rap Life, je plná urážek, humoru, tvrdejch beatů, který vám rozkejvou hlavu dopředu a dozadu (ne opravdu to není James Cole, kdo na týhle desce zabíjí - už se neptejte). A jestli chcete zjistit, jestli vaše tlustá holka má smysl pro humor, tak ji vemte taky. "Nikomu nechci ublížit neeee, úplně mi stačí když jenom chcípneeeeš..." 

FACEBOOK
YOUTUBE


SAYSOMETHING.CZ

Metoděj a Dozer jsou naše stálice. I letos budou moderovat celý Povaleč (a uvidíme, co si na sebe letos oblíknout v rámci autenticity), ale na Pubstagi již tradičně rozjedou svoji freestyle show, kdy rozpohybují celé šapito a všechny ruce budou hore. Pokaždé je to něco jiného a pokaždé rozhodně není nouze o zábavu. Vy z vás, kdo chodíte na Freestyle Mondays, o tom víte své.

FACEBOOK
YOUTUBE
WEB


KOSMICKÝ ŽIRAFÁČ

Je to divadlo, je to hudba, je to absurdní, nápaditý a můžete na to vzít svoje děti. Co je to? Je to Kosmický Žirafáč! Divadlo a hudba, bicí, samplery, převleky a pompezita. Divadelní i hudební zážitek s nutností zapojit vlastní představivost a taky pozornost. Nu... přijďte se přesvědčit sami!

FACEBOOK
YOUTUBE
BANDZONE